• Deze reizen worden aangeboden door Bookit voor de lezers van het Gazet van Antwerpen
Uit de folder
dagen

4*-Van der Valk Hotel Ridderkerk bij Kinderdijk en Dordrecht

Van der Valk Hotel Rotterdam - Ridderkerk
Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Verblijf 3 of 4 dagen in een 4*-Van der Valk Hotel in Ridderkerk bij Kinderdijk en Dordrecht incl. ontbijt

Het mooie 4*-Van der Valk Hotel ligt vlak bij de rivieren de Noord en de Nieuwe Maas in Ridderkerk. Het centrum van Rotterdam bevindt zich op slechts 20 minuten rijden. In deze grote stad kom je diverse bezienswaardigheden zoals de Erasmusbrug of het Maritiem Museum tegen. Winkelen kun je naar hartenlust in het centrum. Ook Dordrecht, op ca. 20 minuten rijden is zeker de moeite waard! Dit is de oudste stad van Nederland. Geniet hier van talloze monumenten en musea, eeuwenoude pakhuizen en de prachtige handelsstraten die herinneren aan het welvarende verleden van deze stad aan het water. Tevens kun je met een fluisterboot door de oude haven, onder duistere bruggen door en langs in het water gebouwde huizen varen. Als je je na alle drukte even wilt terugtrekken, vind je in de recreatiegebieden de Oude Maas of De Biesbosch alle rust! Ook leent de omgeving zich uitstekend om mooie wandel- of fietstochten te maken. Vergeet ook vooral niet een bezoek te brengen aan het prachtige molencomplex Kinderdijk.

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 2 augustus!

Uit de folder
dagen

4*-Van der Valk Hotel Ridderkerk bij Kinderdijk en Dordrecht

Van der Valk Hotel Rotterdam - Ridderkerk
Ridderkerk, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • 2 of 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Mogelijkheid fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Gratis gebruik van fietsenstalling bij het hotel
  • Hotel gelegen in de buurt van Rotterdam en de Biesbosch
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek ook het Unesco Werelderfgoed molencomplex Kinderdijk
Wat te doen in de omgeving

Vaar over de Waal
Bij de Theetuin, vlakbij Van der Valk Hotel Ridderkerk, kan je een sloep- of fluisterboot huren om te varen op de Waal. De Waal of het Waaltje in Rijsoord is een oude rivierarm door het eiland van IJsselmonde. Vroeger was de Waal een brede rivier en vormde die en verbinding tussen de rivier de Noord en de Oude Maas. Het Waaltje nu leent zich perfect voor een heerlijke dag varen.

Ontdek De Biesbosch
Met de getijden, weelderige wilgenbossen, graslandpolders en tal van verschillende dieren is Nationaal Park De Biesbosch perfect voor een dagje uit. Een van de bekendste bewoners van het park is de bever. Er leven er meer dan 300. Je kan zelfs op een speciale beversafari met een rondvaartboot. Deze rondvaart is ook erg leuk voor kids. In De Biesbosch is voor iedereen wel iets te beleven. Maak een mooie wandeling door de veelzijdige natuur, ontdek het gebied per boot vanaf het water, ga vogels spotten, maak een kanotocht met aansluitende picknick of fiets door het ruige landschap.

Ontdek Kinderdijk
Kinderdijk is een Unesco Werelderfgoed en dichtbij Van der Valk Hotel Ridderkerk. Het is een bijzonder gebied wat een stukje geschiedenis vertelt over Nederland. De afgelopen eeuwen werkten de Nederlanders samen met het water om het land droog te houden. Het schitterende gebied laat je zien waar vroeger de windmolens de strijd tegen het water aangingen. De 19 authentieke molens uit de 18e eeuw zijn daar nog stille getuigen van.

Van der Valk Hotel Rotterdam - Ridderkerk
Krommeweg 1,
Ridderkerk, Nederland
Kaart
Krommeweg 1, Ridderkerk, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het trendy Van der Valk Hotel Rotterdam - Ridderkerk ligt op korte afstand van de bruisende winkelstad Rotterdam. De kamers hebben een interieur met stijlvolle patronen en zijn voorzien van kabel-tv, een minibar, koeling en extra lange bedden. Het hotel beschikt over een brasserie, een bar en een à la carte restaurant met internationale gerechten en live kookevenementen. Er is dagelijks een uitgebreide High Tea beschikbaar en het ruime terras biedt een mooie plek om te ontspannen bij zonnig weer. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar en je kunt gratis gebruik maken van de parkeerplaats.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsenstalling
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Kinderdijk

Bezienswaardigheden, Steden
Kinderdijk

Maak kennis met de 19 molens uit de 18e eeuw. Volg de molenroute wandelend of op de fiets. Bezoek de molenwerkplaats en bekijk hoe een molen wordt onderhouden.

By AmI Rotterdam

Eten en drinken
Antoine Platekade 983

Deze kleurrijke urban bistro biedt een mix aan herkenbare gerechten van over de hele wereld. Ieder bord is een foto voor social media waard!

Wilhelminakade

Bezienswaardigheden
Wilhelminakade

Voor de liefhebbers van bijzondere architectuur wordt de Wilhelminapier als mooiste stukje van de stad beschouwd. De skyline die vanaf hier te bewonderen is, is fenomenaal.

Escape Mission

Recreatie en spellen
Rhijnspoor 277

Escape Mission biedt u de ervaring om door middel van puzzels en opdrachten te ontsnappen uit een ruimte

Glowgolf Capelle/Rotterdam

Recreatie en spellen
Rhijnspoor 277

Glowgolf is een mini golfbaan waarbij u vele verschillende effecten meemaakt.

SPIDO Rotterdam Havenrondvaart

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Boottochten en watersporten
Willemsplein 85

Bent u altijd al nieuwsgierig naar hoe het achter de schermen gaat in de grootste haven van Europa? SPIDO biedt u deze mogelijkheid met de Havenrondvaart, laat u meevoeren in het boeiende verhaal onder begeleiding van een heldere uitleg.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro