• Deze reizen worden aangeboden door Bookit voor de lezers van het Gazet van Antwerpen
Ardennen
dagen

Heerlijk ontspannen in een chalet in de Ardennen o.b.v. logies

Vakantiepark Vallée les Etoiles
Blaimont, Ardennen, België bekijk op kaart
Verblijf 4, 5 of 8 dagen in een comfort chalet in de Ardennen o.b.v. logies

Vakantiepark Vallée Les Etoiles ligt in het mooie glooiende landschap van de Ardennen. Met diepe valleien, rivieren en schilderachtige dorpen is het een ideaal gebied met talloze inspanning- en ontspanningsmogelijkheden. Zo vind je hier wandel- , fiets- , en mountainbike routes, maar je kunt ook golfen, paardrijden, kanoën, vissen en survivaltochten maken. Een bezoek aan de La Merveilleuse grot is zeker een aanrader. Je kunt hier mooie en spannende afdalingen maken. Liever iets minder spannends? Dan is een vaartocht over de Maas wellicht iets voor jou. Vestingstad Dinant ligt op 11 kilometer en is een populaire stad. Dinant kent een rijke historie en herbergt met interessante bezienswaardigheden. De stad aan de Maas biedt je vanaf de citadel bovendien een prachtig uitzicht over de streek!

Ardennen
dagen

Heerlijk ontspannen in een chalet in de Ardennen o.b.v. logies

Vakantiepark Vallée les Etoiles
Blaimont, Ardennen, België bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een comfort chalet
  • Inclusief bedlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Inclusief toeristenbelasting en resort fee
  • Inclusief servicekosten (gas/water/elektra)
  • Beoordeeld met een 8,1 op Zoover!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Gelegen in een prachtige, natuurrijke omgeving!
  • Tip: bezoek de vestingstad Dinant!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 32 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Wandeling door het woud van Blaimont
Wandelen langs de Maas of in de bossen en bergen van de Ardennen? Vakantiepark Vallée les Etoiles is het ideale uitgangspunt voor een actieve vakantie in de Ardennen. Bij het park beginnen diverse wandelroutes die je mee kan nemen langs de prachtige Maas.

De watertuinen les jardins d’Annevoie
Laat je betoveren door het 18e-eeuwse park vol watervallen, fonteinen en vijvers. De watertuinen behoren tot de mooiste van Europa en zijn uniek in België.

Omgeving Dinant
De imposante citadel aan de oever van de Maas is een must-see, net als de rots Bayard. En neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de sluizen.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 32 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Vakantiepark Vallée les Etoiles
Rue du Village 2,
Blaimont, België
Kaart
Rue du Village 2, Blaimont, België
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vallée Les Etoiles is prachtig gelegen op een zuidelijke berghelling van de Maasvallei. De vrijstaande vakantiehuizen en bungalows zijn zo gevestigd dat ze een panorama-uitzicht bieden over de Maasvallei. Het park heeft talloze binnen- en buitenactiviteiten. Zo is er een volleybalveld, tennisbanen en een overdekte speeltuin. Je verblijft in een chalet voorzien van een woonkamer met zit- en eethoek, een complete keuken, slaapkamers met twee boxspringbedden. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Er is gratis Wi-Fi (de eerste 250 MB). Buiten is er een veranda, overdekt terras en tuinmeubilair. Er is ruimte voor maximaal 1 auto bij de accommodatie.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (m.u.v. elektrische auto. Deze kan tegen betaling met een tankpas worden opgeladen bij de algemene parkeerplaats. Het is verboden op te laden bij de accommodatie)
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 5,50 per dag
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Restaurant
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Via Ferrata van Pont-à-Lesse

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Rue Du Castel 1

Waaghalzen kunnen hun hart ophalen op deze Via Ferrata, waar je jezelf vastklampt aan stalen kabels en ladders terwijl je de klif beklimt. Deze ervaring biedt zowel een letterlijk als figuurlijk hoogtepunt van je weekendje weg.

Het Huis van Sax

Bezienswaardigheden
Rue Adolphe Sax 37

Adolphe Sax, de geniale uitvinder van de saxofoon, beschikt in zijn geboortestad Dinant over een ruimte die volledig aan hem gewijd is. Geen museum, maar een centrum waar zijn leven en werk belicht worden.

Dinant

Steden
Dinant

De stad ligt prachtig ingesloten tussen de Maas en het omliggende heuvellandschap. De stad heeft tijdens de middeleeuwen en de eeuwen erna altijd een belangrijke rol gespeeld bij de verdediging van de Maas. Hiervan is de citadel van Dinant nog steeds het levendige bewijs. Tegenwoordig staat de stad voornamelijk bekend als de geboorteplaats van het abdijbier Leffe.

Citadel van Dinant

Bezienswaardigheden, Cultuur
Place Reine Astrid 3

Hoog boven Dinant vind je de citadel van Dinant. De citadel is te bereiken vanuit de stad via een 408 treden tellende trap of met de kabelbaan. Leuke aanrader: volg in de citadel een rondleiding met een gids, deze duurt ongeveer 50 minuten.

De abdij van Leffe

Bezienswaardigheden
Place De L'abbaye 1

De abdij van Leffe ligt net iets buiten Dinant in het dorpje Leffe. Deze abdij is hier in de 12e eeuw gesticht door de norbertijnen van Floreffe. Vanaf 1240 heeft men hier het Leffe bier gebrouwen.

Wandeling tussen de kastelen Vêves en Walzin

Natuur & Parken, Bezienswaardigheden, Kastelen
Rue De Furfooz 3

Maak een wandeling van ongeveer 4,5 uur naar de indrukwekkende 13e eeuwse kastelen van Vêves (te bezoeken) en Walzin (in privé bezit). Onderweg geniet je van de prachtige natuur rondom de rivier de Lesse.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

Er zijn geen verplichte kosten van toepassing.

Optionele kosten

Let op! De volgende kosten zijn exclusief en dienen vooraf betaald te worden aan het park. Je krijgt hiervoor van het park een factuur per e-mail.

  • Huisdieren (op aanvraag): € 5,50 per dag
  • Badhanddoeken €7,00 p.p. per verblijf
  • Keuken linnen €5,00 per pakket
  • Opgemaakte bedden € 7,50 per bed
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 5,50 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (m.u.v. elektrische auto. Deze kan tegen betaling met een tankpas worden opgeladen bij de algemene parkeerplaats. Het is verboden op te laden bij de accommodatie)

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 17.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro