• Deze reizen worden aangeboden door Bookit voor de lezers van het Gazet van Antwerpen
Stedentrips
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-Stedentrip naar Valencia incl. vlucht en ontbijt

SEAYOU HOTEL
Valencia, Valencia, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
319,-
totaal: 670,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 12 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet van een 4-, 5- of 6-daagse stedentrip naar Valencia incl. vlucht en ontbijt

Ontdek verrassend Valencia! De stad is gezegend met enkele prachtige stadsstranden. Het mooiste en drukst bezochte strand is Las Arenas. Mocht je liever de stad willen verkennen dan biedt Valencia je tal van mooie bezienswaardigheden. De stad staat bekend als de fietshoofdstad van Spanje. Huur daarom bij het hotel een fiets en trek erop uit. De wijk El Carmen is één van de oudste en mooiste wijken van Valencia. De kronkelige straten en de vele prachtige gebouwen geven je het gevoel in een openluchtmuseum te lopen. Hier vind je ook veel ‘Street art’. Prachtige beschilderde huizen en flats zorgen ervoor dat deze oude wijk een heel eigentijds karakter krijgt. Deze wijk is tevens de plaats om wat te gaan eten, drinken of uit te gaan. De bekendste uitgaansstraat van El Carmen is Calle Caballeros. Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan Ciudad de las Artes y las Ciencias. Deze Stad van de Kunsten en Wetenschappen is ontworpen door Santiago Calatrava en bestaat inmiddels uit zes onderdelen. De gebouwen zien er futuristisch uit en het water rondom de gebouwen maakt het nog spectaculairder.

Familiekamers met HOGE kortingen!

Stedentrips
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

4*-Stedentrip naar Valencia incl. vlucht en ontbijt

SEAYOU HOTEL
Valencia, Valencia, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht Valencia vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • €5,00 korting p.p. op een tapastour van Goodfood Valencia (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Hotel gelegen op 10 minuten van het strand
  • Kinderen t/m 3 jaar verblijven GRATIS!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Ciudad de las Artes y las Ciencias
Leuke tips in de omgeving

Wandel door Jardín Del Turia
Het mooiste park van Valencia is het enorme Jardín del Turia. Tientallen jaren geleden liep er een brede rivier door Valencia, maar na een verwoestende overstroming werd deze drooggelegd. De lege rivierbedding is nu een prachtig park waar je heerlijk kan wandelen, fietsen en picknicken. Overal staan palmbomen, dennenbomen en je kan kilometers fietsen zonder een auto tegen te komen. Jardín del Turia is een van mijn favoriete plekken in Valencia, en leent zich goed voor een mooie wandeling of fietstocht.

Luieren op het strand van Valencia
Valencia ligt pal aan zee en heeft maar liefst 3 stranden waar je heerlijk kan zonnen: Las Arenas, La Malvarrosa en La Patacona. Las Arenas is verreweg het populairst, maar ik fiets persoonlijk liever een stukje verder, naar het rustige La Patacone. Dit is het domein van surfers en je kunt er lekker lunchen of borrelen bij het gezellige strandtentje La Mas Bonita. Lees ook mijn blog met nog veel meer tips voor leuke restaurants in Valencia.

Paella eten aan het strand
Valencia is de bakermat van de paella en dat gerecht moet je natuurlijk geproefd hebben tijdens je weekendje weg of stedentrip. De echte paella wordt gemaakt met konijn en slakjes, maar je kunt ook voor een versie met alleen vis kiezen. Doe dan net zoals de locals doen, want paella wordt traditioneel op zondagmiddag gegeten en dan bij voorkeur tussen 2 en 4. Waar je de beste paella in Valencia kan eten? Bij restaurant Casa Carmela, dat aan het eind van stadsstrand Las Arenas ligt.

Winkelen op de Mercado Central
De lekkerste plek van de stad is de centrale markt: Mercado Central. Deze prachtige markthal ligt in het centrum van de stad en is een bezienswaardigheid op zich. Hier heb je kramen vol gedroogde hammen, Spaanse delicatessen en lokale producten. Je kunt er lekkers kopen voor een picknick in Jardin del Turia, of gewoon rondlopen en genieten van de bedrijvigheid. Kom op tijd, want de markthal is maar tot 15:00 uur geopend. Ook de moeite waard is een bezoek aan Mercado Colon. Daar kun je niet alleen goed winkelen, maar ook lekker eten in een van de restaurants.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
SEAYOU HOTEL
5, Plaça del Tribunal de les Aigües,
Valencia, Spanje
Kaart
5, Plaça del Tribunal de les Aigües, Valencia, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

SEAYOU HOTEL Port Valencia is gelegen op slechts 10 minuten van het populaire strand Malvarrosa. Het hotel heeft een rustige ligging, maar in de directe omgeving vind je genoeg vertier. Het centrum is op ca. 15 minuten fietsen gelegen. De stijlvolle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, kluisje, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Goodfood Valencia - Tapastour

Cultuur, Eten en drinken
Pl. De L'ajuntament

Laat je verwennen tijdens deze smaakvolle wandeling door het oude stadscentrum van Valencia. We nemen je mee naar typische Spaanse plekjes en slaan de toeristische hotspots over. Zo kun jij genieten van het echte Valencia!

Casa Montaña

Eten en drinken
C/ De Josep Benlliure 69

Het oudste tapasrestaurant van Valencia. Ga vooral voor het '1836'-menu met een aantal bijzondere gerechten. Chique zonder pretenties, maar vergeet niet tijdig te reserveren.

L’Oceanogràfic

Dierentuinen en aquaria
Ciutat De Les Arts I De Les Ciències

Het aquarium, dat is ontworpen door Santiago Calatrava, omvat negen watertorens met daarin gedeeltelijke kopieën van verschillende Oceanen en alles wat daarin hoort.

Playa de la Malvarrosa

Stranden
Playa De La Malvarrosa

Dit strand ligt vlak naast de haven van Valencia en er is genoeg te doen. Diverse horecagelegenheden bieden de meest heerlijke gerechten en beschikken over sfeervolle terrassen.

Ciutat de les Arts i les Ciències

Bezienswaardigheden, Musea
Av. Del Professor López Piñero

In het complex vind je het operagebouw, een bioscoop, planetarium, het wetenschapsmuseum en een Oceanium. Via een promenade kom je langs de musea en een botanische tuin.

Estadio Mestalla

Tours & activiteiten, Stadions
Mestalla Avenida Suecia

Even plaatsnemen in de dug-out, rondlopen in de VIP-zaal en zien waar onder andere Maduro zich heeft omgekleed? Dit kan allemaal tijdens een rondleiding in het Mestalla.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Nee

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro