• Deze reizen worden aangeboden door Bookit voor de lezers van het Gazet van Antwerpen
Stedentrips
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek Valencia en verblijf in een 4*-hotel incl. vlucht en ontbijt

Hotel Eurostars Rey Don Jaime
Valencia, Valencia, Spanje bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
319,-
totaal: 670,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel en ontdek de stad Valencia incl. vlucht en ontbijt

Eurostars Rey Don Jaime is gelegen aan het Turia Park, een prachtige groene oase. Ter hoogte van het hotel vind je het Gulliver Park. Verderop ligt het beroemde Ciudad de las Artes. Hier kun je je ogen uitkijken over het complex, bestaande uit acht futuristische gebouwen. Na een fijne nachtrust in de ruime, moderne kamer is het tijd voor een lekker ontbijtje. Het uitgebreide ontbijt is een prima start voor een actieve dag in Valencia. Huur een fiets voor een bezoek aan het oude centrum van Valencia en ontdek de gezellige kleine straatjes en pleintjes. Of ga naar het strand voor een dag aan zee. Neem vooral ook een lekker visje op een terras met zicht op zee. Wanneer je terug komt in het Eurostars Rey Don Jaime kun je nog heerlijk ontspannen bij het zwembad op het dakterras. Zie de zon ondergaan terwijl je plannen maakt voor morgen.

Stedentrips
4, 5 of 6 dagen
Incl. ontbijt

Ontdek Valencia en verblijf in een 4*-hotel incl. vlucht en ontbijt

Hotel Eurostars Rey Don Jaime
Valencia, Valencia, Spanje bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Valencia vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • €5,00 korting p.p. op een tapastour van Goodfood Valencia (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Hotel beschikt over een dakterras mét zwembad!
  • Centraal gelegen in Valencia
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: proef de verschillende Pinchos
Leuke tips:

Verdwaal in de kleine straatjes van Valencia
Valencia bestaat uit allerlei kleine kronkelstraatjes, grote en schattige pleinen maar ook kom je op verschillende plekken een paar imposante bouwwerken tegen. Ga op pad met een kaart, op zoek naar de highlights, of verdwaal in de wirwar van straatjes en laat je simpelweg verrassen. Mooie gebouwen die je tegen komt in de stad zijn Mercado Central, Torres de Serranos, de Kathedraal van Valencia, Iglesia de San Martín of de Museo de Bellas Artes.

Wandelen bij het futuristische Ciutat de les Arts i les Ciències
De naam ‘Ciutat de les Arts i les Ciències’ betekent in het Nederlands de Stad van Kunst en Wetenschap. Het zal je dus ook niet verbazen als je hoort dat dit een cultureel-wetenschappelijk complex is. Je vindt deze Stad van de Kunst en Wetenschap in het Turia park in Valencia en alle gebouwen die je hier ziet zijn een perfect voorbeeld van moderne architectuur.

Relaxen in Jardin del Turia
Het park Jardin tel Turia is zo’n 9 kilometer lang en stroomt als een rivier door de stad. Niet zo gek ook, want vroeger was dit park ook écht een rivier. De oorspronkelijke rivier werd al jaren terug verlegd naar een plek buiten de stad en daarna werd deze oude rivier compleet drooggelegd. Ooit waren er andere ideeën voor deze oude rivier, maar gelukkig is gekozen voor deze groene oplossing. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het park is ook echt een fijne plek om te zijn. Jardin del Turia wordt gebruikt voor allerlei sportactiviteiten, zo kom je voetbalvelden tegen, wandelaars of fietsers, maar ook kun je er prima luieren en het is onwijs tof om via het park van het centrum naar het strand te fietsen. Ook ‘Ciutat de les Arts i les Ciències’ ligt in dit park!

Shoppen in Valencia: Begin bij Mercado Central!
In Valencia kun je uiteraard ook goed shoppen en een plek waar je zeker heen moet, eigenlijk ook als je niet per se iets wilt kopen, is Mercado Central. Deze centrale markt ligt niet alleen vol met lekkere producten (vooral eten), maar is ook mooi ontworpen. Kijk bijvoorbeeld even naar het plafond en de ronde ramen die je daar vindt! Let trouwens wel even op op de dag dat je hier naartoe gaat, want op zondag is de markt dicht. Naast Mercado Central, zagen wij ook veel vintage winkels in de stad en uiteraard winkels van bekende merken zoals Bershka of Zara.

Pinchos eten
Als er iets is dat je moet eten in Valencia zijn het Pinchos, ook wel Pintxos genoemd. Kleine tapas hapjes die je per stuk betaald (dit wordt gedaan door aan het eind alle stokjes, satéprikkers, te tellen die op je tafel liggen). Vaak kosten een hapje zo’n 1,5 of 1,- euro per stuk en zoals je hieronder op de foto kunt zien, zijn het vaak broodjes belegd met de lekkerste dingen. Wat dacht je van een broodje met Iberico ham, geitenkaas, warme Spaanse worstjes of een goede tonijnsalade? De Pinchos staan meestal uitgestald bij de bar en hier kun je zelf een bord vol pakken. Soms komt er ook iemand van de bediening langs met net gemaakte Pinchos (deze zijn vaak warm), dus die kun je ook kiezen maar mag je uiteraard ook afslaan. Vanaf 21:00u kun je het beste Pinchos gaan eten en leuke restaurantjes hiervoor zijn Sagardi (schijnt de beste te zijn), Orio (het broertje van Sagardi) en verder in de stad vind je ook genoeg andere plekken

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Eurostars Rey Don Jaime
Av. de les Balears, 2,
Valencia, Spanje
Kaart
Av. de les Balears, 2, Valencia, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Eurostarts Rey Don Jaime ligt tegenover het prachtige park Jardín del Turia en het Palau de la Música van Valencia. Deze accommodatie biedt een dakterras met een zwembad en overal gratis Wi-Fi. De indrukwekkende toren met 14 verdiepingen van het Rey Don Jaime biedt kamers met airconditioning, verwarming en satelliet-tv tegen een toeslag. Alle kamers zijn voorzien van een grote kledingkast. De Stad van Kunst en Wetenschap is vanaf het hotel te voet in circa 15 minuten bereikbaar. De kust van Valencia en het dichtstbijzijnde strand liggen op 3,6 km afstand. De lokale buslijn 19 stopt op de hoek van Eurostars Rey Don Jaime en biedt verbindingen naar het stadscentrum en het strand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Goodfood Valencia - Tapastour

Cultuur, Eten en drinken
Pl. De L'ajuntament

Laat je verwennen tijdens deze smaakvolle wandeling door het oude stadscentrum van Valencia. We nemen je mee naar typische Spaanse plekjes en slaan de toeristische hotspots over. Zo kun jij genieten van het echte Valencia!

L’Oceanogràfic

Dierentuinen en aquaria
Ciutat De Les Arts I De Les Ciències

Het aquarium, dat is ontworpen door Santiago Calatrava, omvat negen watertorens met daarin gedeeltelijke kopieën van verschillende Oceanen en alles wat daarin hoort.

Restaurante Panorama

Eten en drinken
C. Marina Real Juan Carlos I

In de haven van Valencia met adembenemend uitzicht. Bestel de overheerlijke paella 24 uur van te voren. Laat je niet misleiden door de verwaarloosde buitenkant.

Ciutat de les Arts i les Ciències

Bezienswaardigheden, Musea
Av. Del Professor López Piñero

In het complex vind je het operagebouw, een bioscoop, planetarium, het wetenschapsmuseum en een Oceanium. Via een promenade kom je langs de musea en een botanische tuin.

Estadio Mestalla

Tours & activiteiten, Stadions
Mestalla Avenida Suecia

Even plaatsnemen in de dug-out, rondlopen in de VIP-zaal en zien waar onder andere Maduro zich heeft omgekleed? Dit kan allemaal tijdens een rondleiding in het Mestalla.

Plaza del Ayuntamiento

Plaza Del Ayuntamiento

Dit is het bekendste en belangrijkste plein van Valencia. De oude prestigieuze gebouwen aan dit mooie plein in combinatie met de schitterende fontein geven het geheel veel aanzien.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:
Het is niet toegestaan om meer dan 2 kamers per reservering te boeken.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro